Friday, August 16, 2024

Rød Lagerbygning i Carlsberg: Fra gammelt værksted til prestigefyldt kontormiljø

Rød Lagerbygning er det seneste skud på stammen i Carlsberg Byen, hvor historiske bygninger er undergået en gennemgribende transformation. Fra at have været et værksted og en lagerbygning fra det tidlige 20. århundrede er det ikoniske murværk nu forvandlet til et eksklusivt og moderne kontormiljø, der er indrettet med DEKO FG Nature fuldglasvægge over hele linjen.

Rød Lagerbygning er - som mange andre ikoniske bygninger i Carlsberg Byen - et monument over fortidens københavnske industri. Mens de originale bygninger består, er det dog ikke længere øl, der bliver brygget inde bag murene.

Efter en nænsom, gennemgribende transformation er det gamle øllager i Rød Lagerbygning officielt forvandlet til et prestigefyldt kontordomicil, hvor der har været fokus på at bevare den historiske arkitektur og samtidig skabe bedre adgang til og fordeling af det naturlige dagslys.

Træ og glas bringer varme og lys indenfor

Mens EKJ har stået i spidsen af byggeprojektet i samarbejde med ACT Architects og SWECO Architects, har DEKO leveret og monteret glasvægsløsninger til indretningen. Løsninger, der ikke alene bidrager til at løfte lysniveauet markant, men som også komplementerer de smukke, velbevarede elementer fra fortidens arkitektur.

Omgivet af originale, buede vinduespartier, træbjælker i loftet og rå murstensvægge er kontorerne på begge etager indrammet med DEKO FG Nature fuldglasvægge, der med sit minimalistiske design lader bygningens karakteristiske charme træde frem. Varmen fra vægprofilerne af træ og de matchende trædøre, der er leveret både med og uden overblok, strømmer gennem lokalerne og skaber en flot kontrast til bygningens rå, industrielle elementer.

Dørløsningerne er udført med overblok, som tilfører løsningerne wow-faktor og giver indretningen et majestætisk præg, der retteligt tilkommer den kulturhistoriske bygning.

Træ er det nye sort

DEKO har også udført en del af det indvendige tømrerarbejde, og ud over DEKO FG Nature fuldglasvægge har vi leveret brandcertificerede produkter til kælderarealet. Især i gamle bygninger skal brandsikkerheden være på plads, og derfor har vi et stort udvalg af brandcertificerede løsninger.

Træ er det nye sort, og ønsker man at blive i træfamilien af væg- og dørløsninger, når man skal vælge brandcertificerede produkter, har DEKO også lige lanceret DEKO Tré. En banebrydende løsning i træ, der scorer højt på brandsikkerhed, lyd og tilmed bæredygtighed.

Er du mere til vores traditionelle træløsninger, så kan du læse mere om DEKO FG Nature her.

Om os

Nyheder